Over Ho Dun

De Smaken van Tijdloze Traditie: Onze Reis Sinds 1977

In het hart van ons dorp, verscholen tussen de levendige straten, begon onze reis in de wereld van smaak en traditie. Het was in 1977 dat ons Chinees-Indisch restaurant Ho Dun voor het eerst zijn deuren opende, en daarmee een culinair avontuur ontketende dat tot op de dag van vandaag voortduurt. Ho Dun betekent in het Chinees Houten.

Achter die eerste stappen lag een passie voor het delen van de rijke en gevarieerde smaken van de Aziatische keuken. De oprichters familie Law, geïnspireerd door hun eigen erfgoed en reislust, creëerden een plek waar mensen samenkwamen om te genieten van de heerlijke gerechten die ze met zorg en aandacht bereidden.

Door de jaren heen hebben we ons menu verrijkt met authentieke gerechten die met liefde zijn bereid. De geurige aroma’s van specerijen, de harmonie van smaken en de kunst van het presenteren hebben onze klanten keer op keer betoverd. En met elke maaltijd hebben we een stukje van onze passie en toewijding aan jullie doorgegeven.

De reis bracht uitdagingen met zich mee, maar ook hoogtepunten van vreugde en voldoening. Familiefeesten, jubilea, en ontmoetingen tussen vrienden hebben onze eettafels gevuld met lachen en gedeelde momenten. Onze klanten zijn meer dan alleen gasten; ze zijn een deel geworden van onze geschiedenis en ons hart.

Nu, na al die jaren, streven we ernaar om de essentie van ons begin vast te houden, terwijl we ook vernieuwen en evolueren om aan de verwachtingen van de moderne gastronomie te voldoen. Onze toewijding aan uitmuntendheid blijft ongewijzigd, en we kijken uit naar de komende jaren waarin we nog meer onvergetelijke herinneringen kunnen creëren.

We willen jullie, onze gewaardeerde gasten, bedanken voor deel uit te maken van ons verhaal. Jullie zijn het kloppende hart van ons restaurant, en we voelen ons bevoorrecht om jullie met open armen te mogen ontvangen in onze culinaire reis die begon in 1977 en nog lang niet voorbij is.

Een Pioniersrol in Ons Dorp: Bezorging Sinds 1995

Terwijl de jaren voorbij vlogen en ons Chinees-Indisch restaurant steeds dieper in de harten van onze gemeenschap wortelde, ontstond er in 1995 een nieuw hoofdstuk dat ons met trots definieert. In dat jaar lanceerden we als allereersten een bezorgdienst voor Chinese maaltijden in ons dorp, en we zijn sindsdien de onbetwiste pioniers op dit gebied.

Deze beslissing om onze smaken rechtstreeks naar de huizen van onze klanten te brengen, werd gedreven door de wens om nog meer mensen te laten genieten van onze culinaire creaties. Onze bezorgdienst opende de deuren naar gemak en genot, en bracht de rijke aroma’s en levendige smaken van onze gerechten rechtstreeks naar de eettafels van onze gemeenschap.

In een tijd waarin gemak en verbondenheid essentieel zijn, voelen we ons vereerd om de gemeenschap te mogen dienen. Onze bezorgdienst is meer dan alleen een logistieke operatie; het is een verlengstuk van onze liefde voor koken.

Winkelwagen