Allergenenkaart

Bij Ho Dun begrijpen we het belang van het bieden van duidelijke informatie over allergenen, zodat onze gasten met een voedselallergie of -intolerantie met een gerust hart van onze gerechten kunnen genieten. Omdat we een Aziatische keuken hebben, willen we ervoor zorgen dat onze gasten volledig op de hoogte zijn van eventuele allergenen in onze gerechten.

We raden onze gasten met allergie├źn aan om ons personeel op de hoogte te stellen van hun allergie├źn bij het plaatsen van een bestelling, zodat we hen kunnen helpen bij het kiezen van een geschikt gerecht. Ons team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en aanpassingen te maken om tegemoet te komen aan specifieke dieetwensen.

We streven ernaar om een inclusieve en gastvrije eetervaring te bieden voor al onze gasten, en we doen ons best om aan alle dieetbehoeften te voldoen.

Hoewel we ons uiterste best doen om onze gerechten vrij te houden van allergenen, moeten we opmerken dat al onze gerechten mogelijk sporen van allergenen bevatten, zoals gluten, schaaldieren, eieren, vis, pinda’s, soja, melk, noten, selderij, mosterd, sesam, sulfieten, lupine en weekdieren.

Voor meer informatie over de allergenen in specifieke gerechten, neem gerust contact met ons op via e-mail of vraag het aan ons personeel.

Winkelwagen